Ankara Belediyesi, 'ODTÜ'de provokasyon iddiaları komik'

/ Kaynak: İHA
Ankara Belediyesi, 'ODTÜ'de provokasyon iddiaları komik'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ODTÜ Ormanı'ndaki ağaçların "K" harfi ile işaretlenmesi iddialarını "komik ve kasıtlı" olarak nitelendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ODTÜ Ormanı 'ndaki ağaçların "K" harfi ile işaretlenmesi iddialarını "komik ve kasıtlı" olarak nitelendirdi. nbsp;Anadolu Bulvarı-Konya Yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan yol planı için ODTÜ Ormanı'ndaki bazı ağaçların kesilmek üzere "K" harfi ile işaretlendiği iddialarına cevap veren Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, konuyla ilgili eylem yapan az sayıda kişinin "eğlence ve eylem" ortamı hazırlamaya çalıştığını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi tarafından hiçbir şekilde böyle bir işaretleme yapılmamıştır" dediler. ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yolun Murat Karayalçın döneminde kabul edildiğini hatırlatan yetkililer, "O dönemde hiçbir şekilde bu plana karşı çıkmayanların bugün karşı çıkmaları, tamamen provokasyon amaçlıdır" diye konuştular. nbsp;Başkent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak yol için çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, şunları söyledi: "ODTÜ arazisi içinde şu anda hiçbir çalışmamız yok. Bu nedenle de ağaçların kesilmesi için ağaçların üzerine kocaman bir 'K' işareti koyulması kadar komik bir şey olamaz. Bu tamamen bir provokasyona dönük olaydır. Böyle bir işaretlemeyle kesinlikle bizim personelimizin ilgisi yoktur. Bazı kişilerin eğlence oluşturmak ve eyleme dönüştürmek adına yaptığı girişimden başka bir şey değildir."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...