Beşiktaş yönetiminin gündeminde istifa yer almıyor! 'Panik yok, düzeliriz'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş yönetiminin gündeminde istifa yer almıyor! 'Panik yok, düzeliriz'

Spor Haberleri

“Rachid Ghezzal on bire yerleşecek, Josef de Souza dönecek, Aboubakar form tutacak, transferlerle birlikte seri galibiyetler gelecek”

MURAD TAMER'İN HABERİ - Sivas deplasmanında kaybedilen üç puan sonrası Beşiktaş’ta moraller bu sezon hiç olmadığı kadar düştü. Ahmet Nur Çebi yönetimi için yüksek sesle istifa sesleri yükseldi tribünlerden. Oluşan bu karamsar tabloya rağmen siyah beyazlı yönetim panik yapmıyor. Başkan Çebi ve ekibi, takımın cezalar ve sakatlıklar sebebiyle geçtiği bu zorlu dönemi yakında atlatacağını ve transferlerle birlikte seri galibiyetlerin geleceğini düşünüyor.

SÜPER ÜÇLÜ GELECEK

Ghezzal’ın dönüşüyle birlikte Aboubakar’ın da form tutması bekleniyor. Josef’in de iyileşmesiyle birlikte orta alanda Gedson-Amir-Josef üçlüsüyle güç gösterisi olacak. Yapılacak takviyelerle birlikte çok güçlü bir Beşiktaş oluşacak ve tecrübeli teknik adam Güneş’in de motivasyonu artacak. Siyah beyazlı yöneticiler kara bulutların dağılması için önce eksiklerin takıma dönmesini beklerken, transferler için de yoğun mesai harcıyor. 

Beşiktaş yönetiminin gündeminde istifa yer almıyor! 'Panik yok, düzeliriz'

ABOUBAKAR İSYAN ETTİ: TOP GELMİYOR!

Transferiyle camiayı heyecanlandıran Aboubakar çıktığı üç maçta hayal kırıklığı yaşattı. Şu ana kadar gol atamayan yıldız oyuncu pas alamamaktan şikâyetçi. Kamerunlu golcünün teknik ekiple yaptığı görüşmede bu konuda dert yandığı öğrenildi. 

BORINI ISRARI! YENİ TEKLİF YAPILACAK

Şenol Güneş’in ısrarla istediği Fabio Borini için Karagümrük’e yeni bir teklif yapılacak. Bonservis bedeli olarak 2,5 milyon avro isteyen Karagümrük’e 1 milyon avro ile birlikte N’Koudou teklif edilecek. Yeni teklifin kabul edileceği düşünülüyor. 

9 DAKİKA YETTİ! GHEZZAL SEVİNCİ

Rachid Ghezzal, Sivas’ta 111 günlük forma hasretini dindirmenin sevincini yaşıyor. Sadece 9 dakika sahada kalmasına rağmen morali oldukça yükselen Cezayirli yıldızın, Ankaragücü maçında daha fazla süre alması bekleniyor.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...