Beşiktaş sessizliğini bozuyor: Tadic yakın!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş sessizliğini bozuyor: Tadic yakın!

SPOR Haberleri

İlk etapta 5 milyon avro yıllık ücret isteyen Sırp yıldız, taraftarların 'Come to Beşiktaş' çağrısı ve Dusko Tosic'in devreye girmesi sonrasında indirim yapabileceğini söyledi.

Transferde şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Beşiktaş sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Amartey ile prensip anlaşmasına varan siyah beyazlıların ikinci bombası Avrupa futbolunun son zamanlardaki en skorer ismi olan Dusan Tadic. Ajax’ta forma giyen 34 yaşındaki yıldız, Hollanda devinden ayrılma kararı almış, bunun üzerine Beşiktaş’tan 2+1 yıllık teklif almıştı. Siyah beyazlı idarecilerin yıllık 2,5 milyon avroluk teklifine ise ilk etapta olumsuz cevap veren Sırp yıldız, şu anda pazarlık masasında.

FARK KAPANIYOR

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyadan başlattıkları ‘Come to Beşiktaş’ çağrısı Tadic’i çok etkiledi. Millî takımdan arkadaşı olan Beşiktaş’ın eski stoperi Dusko Tosic’ten den bilgiler alan Sırp yıldız, rotayı İstanbul’a çevirmiş durumda.

Yıllık ücret konusunda indirim yapabileceğini söyleyen Tadic için yönetim de taşın altına elini koymaya hazır. Şenol Güneş’in de ısrarla istediği 34 yaşındaki oyuncuyla görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği, yıllık ücretteki farkın kapanmak üzere olduğu öğrenildi.

10 ÜZERİNDEN 10

Avrupa'nın 10 büyük liginin son beş sezonunda da 10'un üzerinde gol atan ve asist yapan tek oyuncu Dusan Tadic. Sırp yıldız ayrıca Messi'den sonra Avrupa'nın en değerli 10 liginde geçen sezon toplamda en fazla gol şansı sağlayan ikinci oyuncu oldu. (Fotoğraf: AP)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...