Beşiktaş Ronaldinho ile ön protokol imzaladı mı

Beşiktaş Ronaldinho ile ön protokol imzaladı mı

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlılar'da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin yakından ilgilendiği Ronaldinho transferi konusunda Brezilya'dan çok farklı sesler yükselmeye başladı.

Siyah-Beyazlılar'da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin yakından ilgilendiği Ronaldinho transferi konusunda Brezilya'dan çok farklı sesler yükselmeye başladı. 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için ülkesinde yayın yapan Sports TV, "Transfer Ajandası" isimli programda Terra Radyosu yorumcusu Ricardo Saibun'i konuk etti. Saibun, Roni'nin Beşiktaş'la ön protokol yaptığını iddia etti. Roni'nin abisi ve menajeri Roberto Assis ise Brezilya basınına transfer iddialarını yalanlayan açıklamalar yaparak "Şaka gibi" yorumlarında bulundu. Ancak olayın perde arkasında farklı gelişmelerin olduğu öğrenildi. Ronaldinho'nun hem UEFA'daki Beşiktaş'ın davasını hem de Libertadores Kupası'nı beklediği ve bunların kesinleşmesinin ardından İstanbul'a geleceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...