Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda tarifeyi değiştirmedi

Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda tarifeyi değiştirmedi

SPOR Haberleri

İnönü Stadı'nın tadilatta olması nedeniyle maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Beşiktaş, ilginç bir istatistiğin altına imza attı.

İnönü Stadı'nın tadilatta olması nedeniyle maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı 'nda oynayan Beşiktaş, ilginç bir istatistiğin altına imza attı. Beşiktaş, bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 3 resmi karşılaşmayı da aynı skorlarla kazandı. Spor Toto Süper Ligde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'dan sonra Gaziantepspor 'u da aynı skorla 2-0 mağlup etmeyi başaran siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde de Tromsö karşısında 2-0 galibiyetle ayrılmıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, galibiyetle kapadığı Spor Toto Süper Lig'deki 3 maçta toplam 8 gol kaydetti, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Trabzonspor ve Gaziantepspor'a ikişer, Kayseri Erciyesspor'a ise 4 gol atan siyah-beyazlılar, maç başına 2,66 gol ortalaması tutturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...