Akhisar Belediyespor 2-0 Trabzonspor

Akhisar Belediyespor 2-0 Trabzonspor

SPOR Haberleri

İkinci yarıda 62. dakikada Akhisar Belediyespor, Oumar Niasse'nin attığı golle Trabzonspor karşısında farkı ikiye çıkarıyor.

Akhisar Belediyespor geçen sezon sahasında oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet almıştı. Akhisar Belediyespor bu sezonda ilk lig maçında sahasında Elazığspor'u 3-1 yendi. Akhisar Belediyespor sahasında en son geçen sezon 24.haftada Elazığspor karşısında 1-0'lık sonuçla kaybetmişti. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay bu sezon 5 oyuncusuna 8 resmi maçta da ilk 11'de forma verdi. nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasının son karşılaşmasında ilk yarı Akhisar Belediyespor'un 1-0 lık üstünlüğü ile sona eriyor. İkinci yarıda


Akhisar Belediyespor maça Oğuz, Cağdaş, Sonko, Merter, Emin, Bilal, Ugur, Niasse, Guray, Emrah, Bruno 11'iyle çıkıyor.
Trabzonspor, Onur, Aykut Demir, Aykut Akgün, Giray, Zeki, Olcan, Zokora, Volkan, Adrian, Henrique, Malouda 11'i ile sahaya çıkıyor.İlk yarı Akhisar Belediyespor'un 1-0 lık üstünlüğü ile sona eriyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...