Beşiktaş dibe abone: 3 sezondur Avrupa'da sonuncu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş dibe abone: 3 sezondur Avrupa'da sonuncu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Brugge karşısında 5-0 mağlup olan siyah beyazlılar, Avrupa arenasında yıllardır kâbustan uyanamıyor. 2017’de Şampiyonlar Ligi’ndeki namağlup takım mumla aranıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - “Dipteyim, sondayım, depresyondayım”... Beşiktaşlıların bu aralar hisleri böyle tarif edilebilir. UEFA Konferans Ligi’nin favorilerinden biri olarak gösterilmişti siyah beyazlılar grup maçları başlamadan önce. Daha dördüncü maçın sonunda havlu atan Beşiktaş... Hem de kendisiyle kıyaslanamayacak rakiplere karşı düştü bu duruma koskoca Kara Kartal. Son olarak Club Brugge karşısında seyircisi önünde 5-0’lık hezimet yaşayan Beşiktaş’ın Avrupa’daki bu çilesi yıllardır bitmek bilmiyor.

KÂBUS GİBİ GEÇTİ

Beşiktaş özellikle Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığa gelmesinden sonra Avrupa’da âdeta uçurumdan yuvarlandı. Görevine yarın veda edecek olan Çebi döneminde 25 Avrupa maçına çıkan siyah beyazlılar, altısı bu sezon Konferans Ligi elemelerinde olmak üzere yedi galibiyet alıp, iki defa sahadan beraberlikle ayrılırken, 16 defa mağlup oldu. En kötüsü ise siyah beyazlılar Avrupa’da yer aldığı son üç grupta da sonunculukta kaldı. Beşiktaş eğer Lugano’yu deplasmanda yenerse grubu üçüncü tamamlayacak.

Beşiktaş dibe abone: 3 sezondur Avrupa'da sonuncu

GENEL KURUL BAŞLIYOR

Beşiktaş Kulübü’nün olağan idari ve malî genel kurulu bugün yapılacak. BJK Emlakjet Spor Kompleksi’ndeki genel kurul, saat 10.00’da başlayacak. Toplantıda 1 Ocak 2022 ile 31 Mayıs 2023 arasındaki üç dönem, idari ve malî bakımlardan ayrı ayrı üyelerin oyuna sunulacak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...