Beşiktaş bu sezon maçlarını nerede oynayacak, işte yeni stat

Beşiktaş bu sezon maçlarını nerede oynayacak, işte yeni stat

SPOR Haberleri

Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş'ın hangi statta maçlarını oynayacağı sorusu cevabını ararken, siyah-beyazlı yöneticiler hangi statta oynayacağının kararını verdi.

Beşiktaşlı nbsp;yöneticiler yeni sezon maçlarıhangi statta oynayacağının kararını verdi. Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş'ın hangi statta maçlarını oynayacağı sorusu cevabını ararken siyah-beyazlıların yeni sezonda Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nı (Kasımpaşa) kullanacağı ortaya çıktı. Karakartal.com'un haberine göre Kasımpaşa Stadı ile ilgili olarak resmi görüşmelerin ve yazışmaların tamamlandığı anlaşmanın bir iki gün içinde kamuoyuna duyurulacak. Yeni İnönü Stadı'nın inşaatı için yıkım çalışmalarına devam edilirken, Yeni Açık tribündeki yıkım işleminde son noktaya gelindiği, Cuma günü düzenlenecek konserden sonra stadın diğer bölümlerinin yıkımına başlanacağı öğrenildi. Haber1903.com'un iddiasına göre ise Beşiktaş maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...