PKK'nın kaçırdığı müteahhit, Arınç'ın akrabası mı

PKK'nın kaçırdığı müteahhit, Arınç'ın akrabası mı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çukurca'da teröristlerce kaçırılan müteahhidin akrabası olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, bir internet sitesinde kendisiyle ilgili yanlış anlaşılabilecek bir haberin yer aldığını belirtti. "Kalekol inşaatına fidye baskını" başlıklı haberde akrabası olduğu iddia edilen müteahhit şahsın fidye talebiyle kaçırıldığı bilgisine yer verildiğini bildiren Arınç, şunları kaydetti: "Öncelikle kaçırılan kişiyle herhangi bir akrabalık bağım bulunmamaktadır. İlgili haberin bu kapsamda değerlendirmesini rica ederim. Bunun yanında menfur olayı kınıyorum. Kaçırılan vatandaşımıza geçmiş olsun diyorum. En kısa zamanda özgürlüğüne kavuşmasını temenni ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...