Bento sakatlıkların faturasını Türkiye'ye kesti

Bento sakatlıkların faturasını Türkiye'ye kesti

SPOR Haberleri

Portekiz Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Türkiye Ligi'nde oynayan 2 futbolcusunun sakatlığının faturasını Lig'e kesti.

Portekiz Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Bruno Alves'ten sonra Meireles'in de sakatlığı nedeni ile milli maçlarda oynamayacak olması üzerine faturayı Türkiye Ligi'ne kesti. Portekiz Milli Takımı'nın İsrail ve Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmalar öncesi gazetecilerle sohbet eden Bento, Türkiye'den milli takıma çağırdığı futbolculardan yüzde yüz randıman alamamaktan şikayetçi oldu. Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Almeida ve Fernandes'i örnek veren Paulo Bento, buna Alves ve Meireles'in eklenmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Portekiz Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Bruno Alves'in defansın en önemli futbolcularından biri olduğunu da hatırlatarak, bir an önce iyileşerek sahalara geri dönmesini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...