Kanarya ezeli rakibini Emir'le devirdi

Kanarya ezeli rakibini Emir'le devirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe son saniyede bulduğu basketle ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek kupaya ulaştı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası müthiş bir mücadeleyle sahibini buldu... 29. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe Ülker, ezeli rakibi Galatasaray Liv Hospital'ı Emir Preldzic'in son saniyede bulduğu sayı ile 64-62 yenerek kupayı müzesine götürdü. Galatasaray Liv Hospital'in önde götürdüğü maçın ilk periyodu Gordon ve Cenk Akyol'un basketleriyle 19-16 önde tamamladı. Fenerbahçe, 2. periyotta hızlı hücumlarında attığı basketlerle bir ara öne geçip 5 sayılık bir fark oluşturmasına rağmen, oyuna ağırlığını koyan G.Saray Liv Hospital, devreyi 37-33 önde kapattı. 3. periyotta da iyi savunma yaparak ve baskılı oyunuyla etkinliğini sürdüren Galatasaray, maçın son periyodunda sayı üretmekte güçlük çekti. Bir çok hücumdan boş dönen Sarı-Kırmızılı ekip savunmada da etkisiz kalınca Fener kupaya uzandı. nbsp;5. kez bu kupayı müzesine götüren Fenerbahçe, G.Saray'ın etkili dış atışlarını savunmada çaldığı toplar ve serbest atışlarla dengelemeyi başardı. Karşılaşmanın son 68 saniyede 6 sayı atan ve bitime 1.8 saniye kala da Fenerbahçe'ye maçı kazandıran basketi bulan Emir Preldzic toplam 14 sayı ile yıldızlaştı. Galatasaray'da ise 16 sayı ve 9 ribaundla oynayan Jamot Gordon galibiyete yetmedi. nbsp;
F.Bahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital karşısında alınan galibiyetten dolayı oldukça memnun. Kurt hoca, "Zaten zor maçların sonucu bir topla belli olur. Taraftarımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...