Batalla'dan Bilic itirafı: Benimle ilgilenmişti

Batalla'dan Bilic itirafı: Benimle ilgilenmişti

SPOR Haberleri

Ba­tal­la sus­kun­lu­ğu­nu boz­du. Da­um gö­rev­de ol­du­ğu müd­det­çe Ye­şil-Be­yaz­lı ku­lü­be dön­me­ye­ce­ği­ni söy­le­di.

Adı­nın anıl­dı­ğı Fe­ner­bah­çe ve Be­şik­taş için de "Ben Bur­sas­por ile öz­deş­leş­tim. Tür­ki­ye'ye dö­ner­sem baş­ka ku­lüp­te for­ma giy­mem" de­di. Bur­sas­por'dan ay­rı­lı­şı ve ül­ke­si­ne dö­nü­şü olay olan Pab­lo Ba­tal­la, uzun sü­ren ses­siz­li­ği­ni boz­du. Ken­di­si­ni Ye­şil-Be­yaz­lı ku­lüp­le yol ay­rı­mı­na sü­rük­le­yen ge­liş­me­le­ri an­la­tan Ar­jan­tin­li, son­ra­sı için de tah­min­le­ri­ni pay­laş­tı.

'Başkan doğru söylemiyor'

"Tür­ki­ye'ye dö­ne­cek mi­sin" şek­lin­de­ki ilk so­ru­mu­za "Bil­di­ğim ka­da­rıy­la Bur­sas­por be­ni bir baş­ka ül­ke ta­kı­mı­na sat­mak is­ti­yor" ya­nı­tı­nı ve­re­rek söze baş­la­yan Ba­tal­la, ku­lüp­ten ay­rı­lık ge­rek­çe­le­ri­ne de de­ği­ndi. "Tek­nik di­rek­tör Da­um'la, da­ha faz­la ça­lış­mak, pro­je­si için­de da­ha faz­la de­vam et­mek is­te­me­dim. Onun­la hiç­bir kon­sept­te bir ara­da ola­mam. Her an­lam­da ara­mız­da bü­yük fark­lı­lık­lar var. Tek­nik, men­ta­li­te ve da­ha­sı" di­ye ko­nuş­tu. Ken­di­si­ni ay­rı­lı­ğa sü­rük­le­yen sü­reç­te Bur­sa yö­ne­ti­mi­nin Da­um'dan ya­na ta­vır koy­du­ğu­nu vur­gu­la­yan Ba­tal­la "Sa­nı­yo­rum son de­re­ce mem­nun­lar Da­um'dan. Ne ya­pa­bi­li­rim ki! Hiç­bir şe­yi de­ğiş­ti­re­me­dim. Mec­bur kal­dım ay­rıl­ma­ya" derdi. Batalla, Bur­sa Baş­ka­nı Er­kan Kö­rüt­san'ın ken­di­si­ne ula­şa­ma­dı­ğı yö­nün­de­ki söz­le­ri için de "Ya­lan bu. İs­te­di­ği za­man ter­cü­man ara­cı­lı­ğıy­la ula­şa­bi­lir. Tıp­kı si­zin yap­tı­ğı­nız gi­bi. Doğ­ru söy­le­mi­yor. Ba­na hiç­bir me­saj gön­der­me­di" yo­ru­munu yap­tı.

Diğer seçenek yurtdışı

Ha­kın­da­ki trans­fer de­di­ko­du­la­rı­nı da de­ğer­len­di­ren yıl­dız or­ta sa­ha, Fe­ner­bah­çe ve Be­şik­taş id­di­ala­rı için çar­pı­cı söz­ler sar­fe­de­rek şu ifa­de­le­ri kul­lan­dı: Sa­mi­mi söy­lü­yo­rum ba­na ge­len bir şey ol­ma­dı. Be­şik­taş, Bi­lic'in Lo­ko­mo­tiv'i ça­lış­tır­dı­ğı dö­nem­de, be­nim­le il­gi­len­miş, te­mas kur­muş­tu. Ara trans­fer­de ku­lüp­le gö­rüş­müş ola­bi­lir­ler. Be­şik­taş ve Fe­ner­bah­çe bü­yük ku­lüp­ler. An­cak ben baş­ka bir Türk ku­lü­bün­de oy­na­ma­yı dü­şün­mü­yo­rum. Bu mo­ti­vas­yo­na sa­hip de­ği­lim. Bur­sas­por'la öz­deş­leş­miş his­se­di­yo­rum kendimi. Ya baş­ka bir ül­ke ta­kı­mın­da oy­na­rım ya da Bur­sa'da. An­cak baş­kan, dön­me­mi is­ti­yor mu, emin de­ği­lim. Ay­rı­ca Da­um ora­da var ol­duk­ça dön­me­ye­ce­ği­mi çok iyi bi­li­yor."

Çin'e gitmek için izin istiyor


Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan geçtiğimiz günlerde Batalla için bir Çin kulübünden teklif aldıklarını açıklamıştı. Ancak transferin olması için 'peşin para' şartı koşmuştu. Batalla ise Körüstan'ın nbsp; izin vermesi halinde Çin'e gidebileceğini söyledi. "Açıkçası futbol oynamadan daha fazla duramayacağım. Bu durum beni çok rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu, Rus kulüplerinden ise bir teklif almadığını sözlerine ekledi.

6-0 yorumu

Galatasaray-Bursaspor maçını izlemedim ama bazı takım arkadaşlarım ne olduğunu anlattı. Açıkçası 6-0'lık sonuç Bursaspor adına gerçekten çok üzücü.
MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...