Başakşehir, Braga'da dondu

Düzenleyen:
Başakşehir, Braga'da dondu

SPOR Haberleri

Ahmed Hassan’ın golüne Emre muhteşem frikiğiyle karşılık verdi. Avcı’nın takımı bir puan alacakken Fransergio kafasını çalıştırdı.

UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubu’na evinde Ludogorets beraberliğiyle keyifsiz giren Başakşehir Portekiz deplasmanında da Braga’ya teslim oldu: 1-2. 16. dakikada Da Costa’nın kafa vuruşu, 4 dakika sonrasında da Visca’nın şutuyla rakibi tedirgin ettik. 26. dakikada Joao Carlos’un ceza yayı gerisinden pasında (Clichy’nin de gafletiyle) ceza sahası içinde topla buluşan Ahmed Hassan meşin yuvarlağı köşeye vurdu: 1-0. Fakat büyük usta Emre Belözoğlu sahne aldı hemen arkasından. 28’de Mossoro’nun düşürülmesiyle gelen frikikte on sekiz önünde topun başına geldi kaptan. Raket misali sol ayağıyla meşin yuvarlağı öyle bir yere gönderdi ki kaleci Lima panter olsa tutamazdı: 1-1. Sonrasında ev sahibinin Paulinho ve Carlos’la gollük girişimleri sonuçsuz kaldı. İkinci yarıda iki takım da vites düşürdü adeta. Efektif atağın mumla arandığı maçın 67. dakikasında Gökhan İnler uzaktan bir bazuka savurdu, kaleciden dönen topu Mevlüt tamamlayabilse gol olacaktı. 89. dakikadaki Raul Silva’nın ortasında Fransergio Barbosa defansın büyük gafletinde kafasını çalıştırınca Başakşehir sahadan puansız ayrıldı: 2-1.

Tribünde 10 Türk

Braga ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maça taraftarların ilgisi düşük oldu. 30 bin 154 bin seyirci kapasiteli Braga Belediye Stadı’nda yaklaşık 7 bin taraftar tribündeki yerini aldı.  Karşılaşmayı 10 taraftarımız da Türk bayrağı açarak tribünden takip etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...