Bu uçakta yok yok

Düzenleyen:
Bu uçakta yok yok

DÜNYA Haberleri

Dünyanın en lüks ticari uçağı sadece 88 yolcu taşı-yor. Her türlü lüksün bulunduğu uçakta biletler 18 bin dolardan başlıyor.

Dünyanın en lüks ticari uçağı seferlere başladı. Boeing 777-200LR’den dönüştürülen The Crystal Skye isimli uçakta sadece 88 yolcu seyahat ediyor. Geniş yataklara dönüşen koltuklara sahip uçak, ABD’deki Crystal Cruises firması tarafından işletiliyor. Tüm yolculara VIP muamele yapılan uçakta kişi başı ücretler 18 bin dolardan başlıyor. Uçakta, banyolar ve seçkin yolcuların sosyalleşebilecekleri geniş bir yemek salonu da var. Yemekler de Michelin Yıldızlı ünlü şefler tarafından özenle hazırlanıyor. Dev düz ekran televizyonlar, bedava Wi-Fi ve ses geçirmez kulaklıklar da yolcuların eşsiz bir seyahat tecrübesi yaşamalarına katkı yapıyor. Yolcu başına düşen mürettebat konusunda dünyada lider olan The Crystal Skye müşteri memnuniyetinde de zirvede.

 

Bu uçakta yok yok

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...