'Barcelona'yı burda yenmek başarıdır'

'Barcelona'yı burda yenmek başarıdır'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Koçu Obradovic, deplasmanda alınan Barcelona galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

THY Euroleague'de C Grubu'nun lideri olan Barcelona'nın 8 maçlık yenilmezlik ünvanına deplasmanda son vermeyi başaran Fenerbahçe Ülker'de başantrenör Zeljko Obradovic, Barcelona'nın eksikleri de olsa da kazanmanın başarı olduğunu söyledi.
Sırp teknik adam maç sonrası düzenlenen basın toplantısında şunları kaydetti:
"Takımların kaçıncı sırada bitirecekleri hemen hemen belli olduğu için karşılaşmanın iki takım için de pek bir önemi yoktu. Bu grupta Barcelona'nın birinci, bizim ikinci, Panathinaikos'un üçüncü, Milano'nun dördüncülüğü belliydi. Barça iki büyük oyuncusunun olmamasına karşın çok iyi oynamayı başardı.
Navarro ve Oleson'dan sonra maçın içinde de Abrines'i kaybettiler. Herşeye rağmen burada kazanmak her zaman önemlidir. Hem takımımı, hem de Barcelona'yı gruptaki performanslarından dolayı kutlarım. Geçen yıl normal sezonda iyi işler başarmış, Top 16'da ise çok kötü sonuçlar almıştık. Artık bundan sonra hiçbir takıma karşı kolay galibiyet almak mümkün değil. Bu nedenle Top 16 çok ama çok zor geçecek. Eğer orada birşeyler yapmak istiyorsak, buradaki oyunumuzun üzerine mutlaka birşeyler koymalıyız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...