Bale ve Ronaldo'nun golleri galibiyete yetmedi

/ Kaynak: CHA
Bale ve Ronaldo'nun golleri galibiyete yetmedi

SPOR Haberleri  / CHA

La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid konuk olduğu Villareal ile 2-2 berabere kalırken goller Gareth Bale ve Ronaldo'dan geldi.

nbsp;İspanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid deplasmanda Villareal ile 2-2 berabere kaldı. Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacak olan Real Madrid ligde ilk kez puan kaybetti. Real Madrid'in ilk golünü bu yılın flaş transferi Gareth Bale 38. dakikada atarken ikinci golü Cristiano Ronaldo 64. dakikada kaydetti. nbsp;Ev sahibi Villareal'in golleri ise 21. dakikada Cani ve 70. dakikada Giovani'den geldi. İlk üç haftada 9'ar puanı bulunan Real Madrid ve Villareal, zirve yarışında Atletico Madrid ve Barcelona'nın 2 puan gerisine düştü. Bugün kendi evinde Almeria'yı 4-2 mağlup eden Atletico ve Sevilla'yı 3-2 yenen Barcelona 12 puanla zirveyi paylaşıyor.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...