Yücel İldiz'den mağlubiyet değerlendirmesi

/ Kaynak: CHA
Yücel İldiz'den mağlubiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri  / CHA

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, oyunun genelinde çok pozisyon vermedikleri bir maçtan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

nbsp;5 Ocak Stadı'nda 1-0 yenildikleri Balıkesirspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında İldiz, "Oyunun geneline baktığımızda ilk 15-20 dakikada rakibin kontrataklarına karşı biraz dikkatli olmamız gerekiyordu. Bu nedenle Balıkesirspor biraz etkili gibi göründü. Ama ilk 15-20 dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Devre sonuna kadar da bu bu şekilde devam etti. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" dedi. Özellikle ikinci yarıda rakibin hiç üzerlerine gelmediğini belirten Yücel İldiz, gol ve golleri bulmak için oyuncularının saha içinde bütün varyasyonları denediğini kaydetti. Kendilerinin de saha dışında katkıda bulunmaya çalıştıklarına işaret eden İldiz, olmaması gereken pozisyonda gol yediklerini dile getirdi. Bütün bunlara rağmen paniklemediklerini ve futbolcuların sahada ellerinden gelen her şeyi yaptığını vurgulayan İldiz, "Yalnız bir gerçek var ki kale önünde çok beceriksiz davrandık. Ama bu ortaları biraz daha iyi kullanabilirdik. Maçın ilk yarısında kaçırdığımız pozisyonlar var. Özellikle ikinci yarıda tamamen kalemize gelmeden biten bir maçtı. Ama mağlup ayrıldık. Demek ki özellikle gol yollarında eksikliklerimiz var. Çünkü bu pozisyonları gol yapmamız lazımdı" diye konuştu. nbsp;
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise baştan sona mücadelesi yüksek bir maçın yapıldığını belirtti. İki takımı da kutlayan Ertekin, şunları söyledi: "Bugün mücadele yönünden iyidik. Biraz oyun yönünden pozisyon verdiğimiz için rahatsız oldum. Verdiğimiz pozisyonları da öyle veya böyle bir şekilde kurtarmasını bildik. Kazanmayı bildiğimiz için de mutluyuz. Ama buna en kısa sürede önlem alıp az pozisyon vermemiz gerektiğini düşünüyorum. İlk yarı boyunca beklentimizin altında oynadık. İkinci yarı yine bir dönem takım beklentimizi karşıladı. Sona doğru da kazanma içgüdüsü ile geriye çekildi. O arada pozisyonda bulduk ama bu kadar çekilmemeliyiz. Hedef takım haline geliyorsanız bundan sonra her maç daha zor olacak. Onun bizlerin daha dikkatli olması, az pozisyon vermesi gerekiyor."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...