Aysal'dan inciler...

Aysal'dan inciler...
SPOR Haberleri

Ünal Aysal dün şok bir açıklama yaptı ve 25 Ekim'de yapılacak seçimlerde başkanlık için aday olmacağını açıkladı. İşte Başkan Aysal'dan inciler...

Protestolar etkiliyor : "Taraftar oyunculara tepki göstermesin. Bu oyuncuları olumsuz etkiliyor. DNA'larında var. Beni de istifaya davet etmişlerdi, moralim bozulmuştu. Ama oyuncular da fazla etkilenmemeli. Böyle protestolar dönem dönem oluyor. Moral yıkıntısı yaşanacak olaylar değil"
En iyi kadro G.Saray'da
"4. yıldız bu sene çok değişik bir ambians getirdi lige. Oyuncularımın bundan etkilenmemesi mümkün değil. En zengin ve en iyi kadroya sahip takımız. Buradaki sorunumuz kaliteden ziyade sayımızın çokluğu. Bence bu hoca yönünden de bir handikap oluşturuyor"
Melo bilinçsiz davrandı
"Melo'nun yaptığı tedbirsizlikti, bilinçli değildi. Hiçbir futbolcunun bir kulüp başkanına böyle laflar söylemesi kabul edilemez. Ama niye sadece Melo? Volkan Demirel'le Emre'yi de görüyoruz. Melo'nun üzerine çok geliyorlar. Onu reaksiyon vermeye doğru itiyorlar"
Yalman'ın ekibi tecrübeli
"Alp Yalman ve ekibi tecrübeli. En son divan kurulunda konuşan, tüm divan toplantılarına çıkıp bizi kritik eden isimler var. Tahmin ediyorum ki, başarılı yönetimler kurarlar. Galatasaray cazibesi olan kurum. Burayı yönetmek isteyecek çok kaliteli adaylar çıkacaktır"
Devlete vergi borcumuz yok
"Sedat Doğan hukuk kısmına baktığı için mali işlerden çok bilgili değil. Ya da sürçü lisan olmuştur. Ödenmemiş bir vergimiz yok. Bizim vadeye ve takside bağlanmış taksitlerimiz var ve bunları ödüyoruz. Tüm şirketlerde böyledir. Taksitli borçlarınızı ödemezseniz ödenmemiş vergi olur"


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...