Alp Yalman Galatasaray'a neden talip olduğunu açıkladı!

Alp Yalman Galatasaray'a neden talip olduğunu açıkladı!
SPOR Haberleri

Aysal'a karşı ekimde seçim tutacak olan Yalman, "Kulüp tek adam zihniyeti ile yönetilemez" dedi ve seçime çok güçlü bir kadro ile gireceklerini söyledi.

Galatasaray'ın Başkan Adayı Alp Yalman gazeteniz TÜRKİYE'ye çok özel açıklamalarda bulundu. İşte Yalman'ın sözleri: Galatasaray'ın bugün içinde bulunduğu tablo her Galatasaraylıyı olduğu gibi beni de çok kaygılandırdığı için adayım. Kararı tek başıma değil, büyük camianın akil insanları ve genel kurul üyelerimizin ısrarı üzerine aldım. Galatasaray büyük camiadır, tek adam zihniyetiyle yönetilmez. Bu kulüp sahipsiz değildir. Doğrusu seçim yeni yılda olmalıydı ancak Ünal başkan kendince böyle uygun görmüş. Ben ve arkadaşlarım; Galatasaray'ın bu zor döneminde her türlü sorumluluğu almak için hazırız. Projelerimizi; arkadaşlarımla birlikte açıklayacağız. Bu kadar borç varken nasıl yöneteceksiniz? En çok yöneltilen soru bu. Herkesin eseri ortada. Ben başkanlığım sırasında kimsenin cebine bakmadım, ekibimle birlikte finans, tesis, sportif başarı ve verimlilik anlamında Galatasaray'ı borçlandırmadan, özgün projelerle büyük hedeflere hazırladık. Başkanlığı devrederken Galatasaray'ın tek kuruş borcu yoktu. Biz, Galatasaray'ın potansiyelinin farkındayız, bugün de bizim için borç sorun değil, yine sıfırlarız...
Hasan Sarıçiçek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...