Aysal ve Mancini'nin istediği oldu

Aysal ve Mancini'nin istediği oldu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nin 2. turunda rakibin Chelsea olması memnuniyetle karşılandı. Başkan Aysal, "G.Saray'ın herkesle başa çıkacak gücü var" dedi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Chelsea takımı ile eşleşmesi camiada yüzleri güldürdü. Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, eşleşmeden memnun olduklarını belirterek, "Barcelona ve Bayern Münih'ten herkes çekiniyordu. Hem başkanımız Ünal Aysal hem de Teknik Direktörümüz Roberto Mancini, Chelsea'nin olmasını istiyordu. Ve kuradan Chelsea çıktı. Şimdi en iyi şekilde hazırlanıp ilk sekize kalmaya çalışacağız" diye konuştu. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ise iyi bir kura çektiklerini ve Chelsea ile karşılaşacak olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise Şampiyonlar Ligi'nde her takımla başa çıkabilecek güce sahip olduklarını söyledi. Başkan Aysal, "Çok güçlü bir rakip ama hepsi de çok güçlüydü. Aralarında bir tercih yapmamıştık" diyerek takımını motive etmeye çalıştığı gözlendi. Aysal, "Galatasaray'ın gücü belli. Herkesle başa çıkabilecek bir gücümüz var. Ben ekibime güveniyorum. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu. Sarı-kırmızılı takımın her gün düzelen ve yükselen bir grafiğinin olduğunu anlatan Aysal, "Her gün düzelen ve grafiği yükselen bir teknik çalışma var. Takımımız gayet iyi gidiyor. Aldığımız neticeler, bazen şansa bağlı olarak değişebiliyor ama bunlara aldanmamak lazım. Galatasaray'ın çok iyi ve başarılı ikinci devre geçireceğine inanıyorum. Eğer bir devrede 11 puan geri düşerseniz, ikinci devre de bunu kapatabilirsiniz. Bütün ihtimallere açık ve çok zevkli bir Türkiye Ligi olacak." Ünal Aysal, takım planlamasında her türlü ihtimali düşünerek çalıştıklarını belirterek, almış oldukları tedbirlerde bir değişiklik olmayacağını vurguladı.
BAHADIR ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...