Aykut Kocaman Samsunspor yönetimine teşekkür etti! Karadeniz ekibinin ısrarı sürüyor

Düzenleyen:
Aykut Kocaman Samsunspor yönetimine teşekkür etti! Karadeniz ekibinin ısrarı sürüyor

SPOR Haberleri

larak Medipol Başakşehir'i çalıştıran ve Ekim 2021'den beri boşta olan teknik direktör Aykut Kocaman'a Samsunspor kancası! Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibi, 5. haftadaki 1-1'lik Çaykur Rizespor maçından sonra teknik direktör Bayram Bektaş'la yollarını ayırmıştı. Samsunspor takımın başına Aykut Kocaman'ı getirmek istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının ilk cevabı olumsuz ama "pres" sürüyor.

Son oSezon öncesi Çağdaş Atan'la anlaşan ancak kısa süre içinde yollarını ayıran Samsunspor, sezona Bayram Bektaş'la başladı. İlk 5 maçta alından 1 galibiyet nedeniyle tecrübeli çalıştırıcıyla yollar ayrıldı.

Sakaryaspor maçına Emre Bayraktar, yönetiminde çıkan Samsunspor maçı 3-2 kazandı. Bayraktar maçtan sona “Bu ligde Samsunspor’un rakibi kendisinden başkası değildir" dedi.

Sezon başından bu yana ekibiyle tüm Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarını izlettirip, analiz yaptıran Hüseyin Eroğlu'nun yakın çevresine Samsunpor'u 100. yılda şampiyonluğa taşıyabileceğini söylediği ifade edildi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise "Ben Hüseyin hoca ile görüşmedim. Bu hocalar baskı yapıyor Samsunspor'a gelmek için Hüseyin Eroğlu iyi bir hoca ama Samsunspor'un hocası değil!" dedi.

Geçen sezon Ankaragücü’nü şampiyon yapan Mustafa Dalcı, Samsunspor’umuzda çalışmak istediğini başkana belirtti ancak Yüksel Yıldırım buna sıcak bakmıyor.

Aykut Kocaman için Samsunspor iddiası ortaya atılırken, olayın iç yüzü belli olmaya başladı.

Ajansspor'un iddiasına göre TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Bayram Bektaş'tan boşalan teknik adamlık koltuğu için Aykut Kocaman ile temas kurdu. Ligi şampiyon bitirerek Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, gözünü şampiyon hocaya dikmişti. Taraflar arasında yaşananlar ortaya çıktı.

Samsunspor, son olarak Başakşehir'i çalıştıran ve 1 yıldır boşta olan teknik direktör Aykut Kocaman ile temasa geçti. TFF 1. Lig'i şampiyon bitirmek hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibinin teklifini geri çeviren usta teknik adam, bu sezon takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. Aykut Kocaman, daha önce gelen teklifleri de aynı sebeple reddettmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...