Avcı sesleri

Avcı sesleri

SPOR Haberleri

Bordo-mavili kulübün gündeminde en son Beşiktaş'ı çalıştıran Abdullah Avcı var. O da Fırtına'ya sıcak bakıyor. Karadeniz ekibinde Aybaba ve Şota isimleri de listede

Ligde şampiyonluğun kaçmasıyla beklenen oldu ve Trabzonspor, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Çimşir, Denizli maçı sonrası 'demek ki beceremedim' diyerek özür dileyip istifa etmiş fakat Ahmet Ağaoğlu yönetimi istifayı yalanlasa da sonrasında hocanın geleceğini masaya yatırmıştı. Konyaspor mağlubiyeti sonrası ise karar verildi ve Çimşir ile yollar ayrıldı. Genç çalıştırıcıya tazminat ödenmeyecek.

> Newton yönetecek
Bordo-mavililer ligde Kayserispor ve kupa finalindeki Alanyaspor maçına yardımcı antrenör Eddie Newton yönetiminde çıkacak. Çimşir'in yerine düşünülen isimlerin arasında Abdullah Avcı favori. Plaselerin ise Şota ve Samet Aybaba olduğu iddia edildi. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Avcı'nın da Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtildi. Fakat taraftarların Şota'yı istediği biliniyor. Ağaoğlu'nun sezon bittikten sonra yeni hocaya karar vermesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...