Aslan tam gaz! Galatasaray sahada kazanıyor, yönetim ise takviyeler yapıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aslan tam gaz! Galatasaray sahada kazanıyor, yönetim ise takviyeler yapıyor

Spor Haberleri

Ligde 10 maçlık seri yakalayan ve şampiyonluğa koşan sarı kırmızılılar, Kaan Ayhan'ın transferini bitirdi. Sırada bir diğer millî Mert Müldür var.

Galatasaray ligde üst üste onuncu galibiyetini Giresun deplasmanında aldı. Sarı kırmızılılar Okan Buruk yönetiminde adım adım şampiyonluğa ilerlerken, yönetim de transfer için düğme bastı. Cimbom’un devre arası ilk takviyesi Kaan Ayhan oldu. Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen 28 yaşındaki millî stoper bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzayı atacak. Sassuolo ile yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, Kaan için sezon sonuna kadar 400 bin avro kiralama bedeli ödeyecek. Zorunlu satın alma opsiyonu ise 2 milyon 800 bin avro olacak.

MERT DE ÇOK YAKIN

İtalyan ekibiyle hâlen masada olan Galatasaray’ın hedefinde bir diğer tanıdık isim olan Mert Müldür var. Sarı kırmızılılar sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Mert’i de satın alma opsiyonlu kiralamak için Serie A takımıyla görüşmelerini sürdürüyor. Gelen ilk bilgilere göre defansın sağında ve solunda oynayabilen 23 yaşındaki yıldız adayı için Sassuolo yeşil ışık yakarken, Mert Müldür de ikna olursa bu transfer de resmîyete dökülecek. Aslan’ın İtalya seferinden sonra rotası forvet takviyesi olacak.

MERT 1 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Serie A’da 10 maça çıkan Kaan Ayhan 540 dakika süre aldı. Sarı kırmızılılarla görüştüğü için dün Milan maçının kadrosuna  alınmayan Mert Müldür ise Sassuolo formasıyla şu ana kadar sadece bir lig maçında süre buldu. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...