Arsene Wenger'den eleştirilere cevap, 'Para harcamıyoruz çünkü'

Arsene Wenger'den eleştirilere cevap, 'Para harcamıyoruz çünkü'

SPOR Haberleri

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Aston Villa mağlubiyetinin ardından yapılan transfer eleştirilerine cevap verdi.

Premier Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Aston Villa'ya 3-1 mağlup olarak taraftarların çileden çıkmasına sebep olan Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, transfer politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için temsilcimiz Fenerbahçe'yle kozlarını paylaşacak olan Arsenal'de işler yolunda gitmiyor. Yıldız oyuncu transfer etmemelerinin tek sebebinin kendisi olmadığını da belirten Wenger, "Neden para harcanmıyor? Sorunuza şöyle cevap verebilirim. Oyuncular sahada neden kazanamıyor? Para harcamıyoruz çünkü oyuncu bulamıyoruz. Bu konuda tek sorumlu ben değilim" ifadelerini kullandı.
Sezona mağlubiyetle başlanmasına rağmen iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten deneyimli menajer, "Çok iyi çalışan bir takımız ve şu an için hazır değillerse bu bizim için iyi bir açıklama olur. Taraftarlarımızı mutlu edemediğimiz için büyük bir hayal kırıklığına uğradım ama bu maçı performansımızdan dolayı kaybetmedik" yorumunda bulundu.
Son olarak transfer yapabileceklerinin sinyallerini de veren Arsene Wenger, "Oyuncu almak için zamanımız var. Ama oyuncu alana kadar da maçları kazanmak zorunda olduğumuzu da herkes biliyor" diyerek sözlerini sonlandırdı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...