Arıza sürüyor

Düzenleyen:
Arıza sürüyor

SPOR Haberleri

Başakşehir’in 2 puan kaybetmesi sonrası Antalya’da 5 puanlık maça çıkan lider Beşiktaş, zengin sofrasından 1 puanla kalktı. Fabri yıldızlaştı, Aboubakar yine atıldı

Murad Tamer

Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki rakipleri Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin sekiz puan bıraktığı haftada Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve arayı açma fırsatını değerlendiremedi. Avrupa yorgunu siyah-beyazlı takım Antalya’da karşılaşmaya durgun başlarken, Samuel Eto’o’yu 10 numara olarak oynatan ev sahibi ekip 90 dakika boyunca gole daha yakın olan taraftı. 36’da Aboubakar’ın soldan ortasında Talisca müsait pozisyonda kaleyi bulamadı. 43’te Quaresma’nın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş kaleci Ferhat’tan dönünde ilk yarı 0-0 sona erdi. 
Öp Fabri’nin elini
İkinci yarıda El Kabir’in de oyuna girmesiyle hücumda daha etkili olan Antalyaspor 57’de gole çok yaklaştı ama Charles’ın şutunda Fabri gole izin vermedi. 64’te Aboubakar degaj yapmaya hazırlanan Ferhat’ın pozisyonunu bozunca ikinci sarı kartını görerek gereksiz kırmızı kartlarına bir yenisini daha ekledi. 75’te kullanılan duran topta Atiba’nın kafa vuruşu direkten dışarı çıktı.82’de yaşanan karambolde El Kabir’in kafa vuruşunda Fabri gole izin vermeyince karşılaşma golsüz sona erdi: 0-0. Bu sonucun ardından Beşiktaş 55, Antalyaspor ise 39 puana yükseldi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...