Abouyakar-II

Düzenleyen:
Abouyakar-II

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Kamerunlu forveti Olimpiakos maçında rakibe kafa atmıştı. Dün de gereksiz iki sarı kartla takımını yine 10 kişi bıraktı: ÖZET; Amatörce

Vincent Aboubakar… Beşiktaş’ın hücumdaki etkili ve özgür ismi. Hem golleriyle ön planda hem de son maçlarda disiplinsizliğiyle… Kamerunlu forvet hafta içinde Olimpiakos ile yapılan UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 2-1 öndeydi. Her şey yolunda giderken rakibe orta alanda kafa attı ve takımı zorda bıraktı. Ki bu kırmızı kart en az 3 maç ve haliyle çeyrek final maçları ile yarı finale kalınması halinde ilk ayakta cezalı olması anlamına geliyordu. Aboubakar, maç sonu camiadan arkadaşlarından yönetimden herkesten özür diledi. Hatasını kabul etti. Yönetim para cezası vermeye hazırlanırken kritik bir Antalyaspor mücadelesi vardı.
4 dakikada atıldı
Teknik direktör Şenol Güneş, galibiyet için sahaya çıktıklarında Aboubakar’ı kazanmak adına kırmızı kartlık hatasını bir kenara bırakıp onu 11’e aldı. Ancak Kamerunlu oyuncu pek akıllanmadığını amatörce iki hareketiyle tekrarladı. Önce rakibin ayağına bastı sarı kart gördü. Hemen 4 dakika sonrasında kaleci degaj yaparken müdahale etmek istedi ve bir sarı kart daha görüp atıldı. Kariyerinde Beşiktaş’a gelene kadar sadece 2 kırmızı kartı bulunan Aboubakar siyah-beyazlı forma altında 3 kırmızı karta ulaştı. Yönetimin golcü oyuncuya çok ciddi bir para cezası vermesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...