Arena'da Real Madrid'in kalesi ona emanet

Arena'da Real Madrid'in kalesi ona emanet

SPOR Haberleri

Carlo Ancelotti, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında kaleyi Casillas'ın koruyacağını açıkladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Villarreal maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi ve Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül akşamı Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada kaleyi kime teslim edeceğini de açıkladı. TT Arena'da Galatasaray'a karşı Real Madrid kalesinde Iker Casillas olacak.
''BALE VILLARREAL MAÇINDA OYNAYACAK''
Ancelotti, durumu belirsiz olan yeni transfer Gareth Bale hakkında da konuşurken, Bale'i Villarreal maçında mutlaka kullanacağını söyledi ve ''Bale takımla birlikte olacak ve oynayacak. İlk 11'de başlar mı bilmiyorum ama mutlaka bir süre sahada olacak. Belki 11'de oluri henüz kararımı vermedim'' ifadelerini kullandı. Carlo Ancelotti, sakatlıkları bulunan Marcelona ve Coentrao'nun yokluğunda Villarreal'e karşı sol bekte Nacho'ya şans vereceğini de açıkladı. Villarreal'e karşı sahaya süreceği Nacho'nun TT Arena'da da sol bek mevkiinde görev alması bekleniyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...