Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü, işte o çarpıcı açıklamalar

Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü, işte o çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

Milli Takım'ın ve İspanya'nın gözde ismi Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü. İşte televizyonda yaptığı çarpıcı açıklamalar...

Milli Takım'ın ve İspanya'nın gözde ismi Arda Turan Kanal Türk'e konuştu. Türkiye A Milli Takım'ın başladığı yeni dönemden kendi kariyerine dair uzun açıklamalar yapan gözde futbolcu, bilinmeyenleri anlattı. İşte Arda Turan'ın o röportajı:Arda yepyeni dönem ve yepyeni bir başlangıç ve milli takımımız için yeni bir başlangıç ne diyeceksin nasıl bir dönem olacak ?"Öncelikle bu yeni hazırlık döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyoruz tabi bir üzüntümüz içimizde tabiki var dünya kupasına gidemediğimiz için. Hayatta bunlar var öğrenmemiz gereken bir sürü şey var demek ki daha fazla çalışmalıyız, daha fazla işimize konsantre olmalıyız inşallah yeni dönem herkese hayırlı olur. Daha keyifli ülkemize daha güzel ve keyifli heycanlı maçlar izlettirebiliriz diye düşünüyorum inşallah da böyle olacak böyle olabilmesi için de elimizden geleni yapacağız."Milli takım ikinci kez yine dünya kupasına gidemedi sen dünya kupasından mahrum kaldın, bununla ilgili neler söyleyeceksin? "Zaten biz hep şunu söylüyoruz bizim takımımız turnuvalara gittiğinde hep renk katan oraların en önemli takımlarından olan bir özelliğe sahibiz öyle bir yapımız var ama turnuvaya gidemeyince tabi hem kendim açisindan hem şahsim açisindan çok üzgünüm. Yani açıkçası benim kariyerim için kendim olarak çok önemli turnuvaya gidemediğimiz için üzgünüz ülkemizin hem dünya kupasında hem Avrupa şampiyonasında olması lazım. Turnuva takımı olmamız lazım ama tabi olmayınca bir kaç birşey söylemekten başka birşey gelmiyor elden."
"HOCAMIZLA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞECEK"
"Şimdi tabi ben buraya geldiğimde çok üst düzey oyuncular çok üst düzey jenerasyon vardı onların arasıyla onlarla bazı şeyler paylaşmak benim hayat olarak da avantajıma oldu ama şimdi tabi yıllar geçiyor çabuk jenerasyonlar değişiyor buraya gelen bir sürü genç arkadaşlarımız oluyor bende konum gereği takımın kaptanı olmak zorunda kaldım ama şöyle bir durum var ki tabiki bu bizim için onurdur. Ama arkadaşlarımızın buraya geldikleri zaman buraları en iyi şekilde değerlendirmeleri lazım milli takım her şeyin üstünde bir takımdır ve çok daha iyi konsantre olmaları gerektiğini düşünüyorum."
"Son yıllarda milli takım birazcık daha kolay ulaşılabilir, 2-3 maçlık 4 maçlık performanslardan sonra ulaşılabilir bir yer olmaya başladı. Bu yeni dönemde hocayla beraber değişeceğini düşünüyorum ve bu konuda kendim de dahil olmak üzere arkadaşlarım da dahil herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum. Hepimizin buraya çok iyi konsantre olup buraların kıymetini bilmeliyiz çünkü bir sene sonra belki bir kamp sonra belki 2 ay sonra buralarda olmayabiliriz."
"Çünkü milli takım seçilmiş oyuncuların yeridir çünkü kimsenin burayla kontratı yok. O yüzden buranin gerçekten kiymetini bilmek lazim herşeyden önce ülkenin milli takımi formasini giyiyorsun ben hayatim boyunca bu bilinçle hareket ettim. Umarım bu bilinçle kendimde devam eder arkaşlarima da bunu aşılarım diye düşünüyorum."
Peki şuan ki havayı nasıl buluyorsun? Geçmişle kıyaslayınca ?
"Şu an çok daha iyi havamız var Romanya maçindan sonra hollanda maçina bu olayi getirmemiz 55 bin 60 bin kişiyi toparlayıp ülkemize umut vermemiz güzel bir tepkiydi bize yakışan bir tepkiydi. Kaybedeceksek böyle kaybetmeliydik. Ama tabi birsürü eksiğimiz vardi hollanda maçinda ki hollanda maçının analizini yaptiğimiz zaman da birsürü gol kaçirmişiz. Yani futbolda bahanelerin arkasına sığınılmaz ama o maçın çok daha farklı yöne gideceği pozisyonlar vardı."
"Önemli olan bizim bu tepkileri göstermemiz kolay kaybetmememiz hocamızın çok meşhur bir sözü var artık vazgeçtiğin zaman kaybedersin hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz sonuna kadar birşeyleri kovalamalıyız diye düşünüyorum. Yani benim açıkçası milli takım seviyesinde bir futbolcunun diğer bir futbolcuya pek söyleyebileceği birşey yoktur yani burası en üst seviyedeki en yetenekli oyuncularin yeridir. Herkes kendi sorumluluk bilincinde en iyisini ülkesine milli takımına vermesi lazim o yüzden herkesin bu bilinçte olması gerektiğini düşünüyorum yani söylemlerden çok davranışlara dökmek gerekir."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...