Arda Güler rekora koşuyor: Türk futbol tarihine geçecek

Düzenleyen:
Arda Güler rekora koşuyor: Türk futbol tarihine geçecek

SPOR Haberleri

Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi dünya devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Pazar akşamı oynanacak derbide görücüye çıkacak. Scout ekipleri tarafından tribünden takip edilecek olan Arda, sözleşmesinde yer alan '30 milyon euro'luk serbest kalma bedeli ile transfer olması durumunda Türkiye rekoru kıracak.

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler, derbiye bir başka hazırlanıyor. Bu sezon gösterdiği başarılı performans ile sadece Türkiye'nin değil dünya devlerinin de dikkatini çeken Güler'in adı Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi takımlarla anılıyor. Arda Güler, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde dev kulüpler tarafından izlenecek.

AVRUPA DEVLERİ KADIKÖY'E GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde Arda Güler'le yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, oyuncunun kontratına '30 milyon euroya serbest kalır' maddesini eklemişti. Özellikle Bayern Münih'in ciddi bir şekilde ilgilendiği iddia edilen Arda Güler, Galatasaray derbisinde tam anlamıyla vitrine çıkacak.

Akşam'ın haberine göre; Bayern Münih'in yanı sıra Liverpool ve Arsenal da Arda Güler'i izlemek için tribünde olacak. Fenerbahçe 17 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünmüyor ancak 30 milyon euro gibi cezbedici bir rakam karşısında oyuncunun gidişine razı olacak.

Arda Güler rekora koşuyor: Türk futbol tarihine geçecek
Bu sezon toplam 12 maça çıkan Arda Güler 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 

ARDA GÜLER TARİHE GEÇECEK

Öte yandan Arda Güler transferinin 30 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde oyuncu sadece Fenerbahçe değil, Türk futbol tarihine de geçecek. Arda Güler bu bedelle ayrılması durumunda 'en yüksek rakamla gerçekleştirilen transfer satışı' unvanını eline alacak.

Sarı lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 2,2 milyon euro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...