Arda Güler pişman oldu! İspanyol basınından ilginç iddialar

Düzenleyen: / Kaynak: Defensa Central
- Güncelleme:
Arda Güler pişman oldu! İspanyol basınından ilginç iddialar

SPOR Haberleri  / Defensa Central

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler'in İspanya'ya gittiği için pişman olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'den transfer edilen milli oyuncu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz maça çıkamadı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bedele transfer olan Arda Güler, henüz maça çıkamadı.

Sezon öncesi katıldığı ABD kampında sakatlık yaşayan Türk yıldız, bir türlü hazır hale getirilemedi.

Öyle ki Real Madrid, takımda yaşanan sık sakatlıklar nedeniyle  2017 yılından bu yana kulüpte çalışan Hırvat doktor Niko Mihic'in işine son vermişti.

Arda Güler pişman oldu! İspanyol basınından ilginç iddialar

ARDA GÜLER: KEŞKE FENERBAHÇE'DE KALSAYDIM

Yeni sezonda henüz maça çıkamayan Arda Güler, fiziksel olarak gelişim gösterse de psikolojik olarak stresli olduğu öne sürüldü.

Defensa Central'in haberine göre genç oyuncunun zaman zaman 'Keşke çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalsaydım' düşüncesinde olduğu iddia edildi.

Carlo Ancelotti'nin yakın ilgi gösterdiği Arda'nın yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yavaş yavaş istediği ortamı bulacağı belirtildi.

Arda Güler pişman oldu! İspanyol basınından ilginç iddialar

CARVAJAL'DAN ARDA GÜLER'E MORAL

Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Dani Carvajal, Arda Güler'e destek olarak şöyle konuştu:

"Arda Güler'i cesaretlendirmek için onunla konuştum. Sakin olmasını, bunun bir süreç olduğunu, bazen vücudun uyum sağlaması gerektiğini ve daha güçlü geri dönmek için elinden gelen her şeyi yapmasını söyledim. Ona şunu söyledim; Yalnız değilsin, bunları yaşayan tek kişi de sen değilsin."

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Defensa Central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...