Antalya'nın Yıldızları,bombayı patlattı

/ Kaynak: AA
Antalya'nın Yıldızları,bombayı patlattı

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde Antalya'yı temsil etmeye hazırlanan Antalya'nın Yıldızları, Tathiana Narlyn Mosquera Cordoba ile anlaştı

Antalya'nın Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Levent Deringöl, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezona şampiyonluk parolası ile start vereceklerini bildirdi. Kolombiya Milli Takımı'nda forma giyen Cordoba'nın bu yıl Antalya'nın Yıldızları için mücadele edeceğini belirten Deringöl, 25 yaşındaki Cordoba'nın 1,97 boyunda ve 5 numaralı pozisyonda görev yaptığı kaydetti.
Cordoba'nın daha önce Kolombiya'nın Meta, Medellin, Copacabana, Popayan ve Brezilya'nın Qurinhos ekiplerinde görev aldığını dile getiren Deringöl, şöyle devam etti:
"Transfer çalışmalarımızı yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak adına yürüttük. Bu kapsamda uzun rotasyonumuzun önemli bir parçasını oluşturacak Tathiana Mosquera ile de anlaşmaya vardık. Kendisi, ülkesinde başarılı sezonlar geçirmiş bir isim ve ilk kez Avrupa'da mücadele edecek. Onun atletizmi ve oyun bilgisi, bize muhakkak çok şey katacaktır."
İlk kıta dışı deneyimini yaşayacak olan Cordoba da çok özel bir deneyim yaşayacağını belirtti. Heyecanlı olduğunu kaydeden Cordoba, "Yeni takımıma katkı vermek için can atıyorum. Umarım başarılarla dolu bir sezon geçiririz" ifadesini kullandı.
Antalya'nın Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'ndeki ilk maçında, 11 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da, Atatürk Spor Salonu'nda Urla Belediye Gençlik takımını konuk edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...