Antalya deplasmanında Kartal'ın cezası biten kanatları sahada olacak

Düzenleyen:
Antalya deplasmanında Kartal'ın cezası biten kanatları sahada olacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Kayserispor maçında yokluğunu aradığı Quaresma ve Gökhan Gönül sahada olacak

Ligde en yakın takipçisinin 2 puan önünde bulunan ve geçen haftayı Kayseri beraberliğiyle tamamlayan Beşiktaş’ta cezalı iki isim takıma dönüyor. Onlar sağ kanadın ileri geri çalışan yetenekli ve tecrübeli isimleri Ricardo Quaresma ile Gökhan Gönül… Teknik direktör Şenol Güneş, ikiliye Antalyaspor mücadelesinde 11’de şans verecek. Özellikle çok formda olan ve Olimpiakos maçındaki oyunuyla UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu seçilen Q7’den beklenti büyük. Nasıl olmasın ki? O varsa hücumda zenginlik var.

Aboubakar kulübeye
Stoper konusunda ise Marcelo konusunda soru işaretleri bulunuyor. Kayseri maçında arka adalesinde yırtık olan ve Olimpiakos mücadelesinde riske edilmeyen Brezilyalı oynamak istiyor ama Şenol Güneş kararsız. Öğrencisi tam iyileşmeden riske etme taraftarı değil. Forvet tercihinde ise öncelik Cenk Tosun’da. Aboubakar’ın Olimpiakos maçında gereksiz kırmızı görmesi hanesine eksi olarak yazılmıştı. Maçın gidişatına göre şans alması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...