Ankaragücü taraftarı istifa diye bağırdı, teknik direktör Mustafa Dalcı gereğini yaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ankaragücü taraftarı istifa diye bağırdı, teknik direktör Mustafa Dalcı gereğini yaptı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 4. haftasında Fatih Karagümrük'e deplasmanda 4-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı istifa ettiğini açıkladı.

Süper Lig'e 3 maçta 1 puanla başlayan ve ilk golünü 4-1 mağlup oldukları Karagümrük deplasmanında atan Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı istifa etti. Ankaragücü taraftarları 4. golden sonra Dalcı için "istifa" diye bağırdı.

SÜPER LİG'E ÇIKARAN HOCA

Maçın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dalcı, görevinden istifa ettiğini belirterek, “Yaklaşık 1 seneyi geçen bir süredir Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptım. Geçen sene güzel günler yaşadık ve sonuç olarak layık olduğu yere Süper Lig’e taşımak bize nasip oldu. Süper Lig’de 4. hafta ama kulübün önünü açmak adına böyle bir karar aldım. Ankaragücü teknik direktörlüğünden istifa ettim. Bundan sonra Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Mağlubiyetten ötürü Ankaragücü camiasından özür dilerim. Ankaraügcü büyük bir camia. Bu sene takım her anlamda çok iyi. Benden sonra daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Benden sonra gelecek meslektaşıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...