Angelino: Kupalar için geldim

- Güncelleme:
Angelino: Kupalar için geldim

SPOR Haberleri

Erden Timur’un transferi için çok uğraştığını söyleyen İspanyol futbolcu “Bu emeklerin karşılığını vermek istiyorum. Şampiyon olmayı, kupalar kazanmayı hedefliyorum” dedi

Galatasaray’ın Leipzig’den satın alma opsiyonuyla kiraladığı İspanyol futbolcu Angelino kulüp televizyonuna konuştu. Sarı kırmızılı takıma transfer sürecini anlatan tecrübeli sol bek “Beklediğimizden uzun sürdü. Erden Timur, bu transferin olması için çok çaba sarf etti. Ben de oynadığım futbolla ve takıma yapacağım katkıyla bu emeklerin karşılığını vermek istiyorum. Şampiyon olmak ve kupalar kaldırmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne girmek için çok elimizden geleni yapacağız” dedi.

LİGİ İPLE ÇEKİYORUM

İspanyol yıldız, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ve Avrupa’da başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken “Takımda çok iyi karşılandım. Adaptasyonun sürecini hızlı atlatmak istiyorum. Kendimi kısa sürede sahada göstererek takımın önemli bir parçası olmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Türkiye’de derbilerin atmosferinden haberdar olduğunu söyleyen Angelino “Süper Lig’de tanıdığım birçok oyuncu var. Taraftarımızla buluşmayı iple çekiyorum” diye konuştu. 

MORUTAN KALACAK

Geçen sezon Serie B takımlarından Pissa’ya kiralanan Olimpiu Morutan’ın takıma çabuk adapte olduğunu söyleyen teknik direktör Okan Buruk yayıncı kuruluşa verdiği röportajda “Kendini göstermeye başladı. Ondan faydalanacağız. Barış Alper de ekstra çalışıyor. Rashica ve İcardi ile görüşmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

RAKİP STRUM GRAZ

Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü ve son maçında bu akşam Sturm Graz ile karşılaşacak. Merkür Arena’da oynanacak müsabaka 20.00’de başlayacak. Öte yandan yeni transfer Halil Dervişoğlu kampa katılarak ilk idmana çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...