Advocaat transferde atılması gereken adımları attı

Düzenleyen:
Advocaat transferde atılması gereken adımları attı

SPOR Haberleri

Lens mutlaka kalmalı. Sola da onun gibi birisi alınmalı Ekici iyi transfer ama ayrıca 10 numara alınması şart Van Persie yeterli değil mutlaka golcü transfer edilmeli

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de veda maçlarına çıkmakta olan Teknik Direktör Dirk Advocaat, yönetime detaylı bir rapor sundu. Göreve geldiğinden beri kadro mühendisliğindeki yanlışlardan yakınan Hollandalı çalıştırıcı, tecrübelerine dayanarak sarı-lacivertlilerin hedeflerine ulaşmak adına transferde atılması gereken adımları anlattı. Kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens’in mutlaka kalması gerektiğini belirten Advocaat “O hem yetenek hem de karakter olarak çok değerli bir oyuncu. Her takımın bu tür futbolculara ihtiyacı var. Yeniden kiralanır ya da satın alınır. Ama kesinlikle elde tutulmalı” ifadesini kullandı. Volkan Şen’in takım oyuncusu olmadığını vurgulayan General, sol kanada da Lens tarzı bir oyuncu alınmasının şart olduğunu belirtti.
RvP ile yola çıkılmaz
Yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek Mehmet Ekici’nin takıma güç katacağını vurgulayan Dirk Advocaat “Ancak 10 numara ihtiyacı da giderilmeli. Orta sahaya hücumlara yön verecek yetenekli bir oyuncu alınmalı” tespitinde bulundu. Kurt hocanın en çarpıcı ifadeleri ise vatandaşı Robin van Persie hakkında oldu. RvP’nin yeteneklerinin tartışılamayacağını belirten Advocaat “Ancak Robin yaşadığı sakatlıklar yüzünden kendisini toparlayamıyor. Üst üste iki maç oynamakta dahi zorlanıyor. Ona güvenerek sezon planlaması yapılmaz. O takımda kalsa bile yanına mutlaka iyi bir golcü alınmalı” görüşünü savundu. Yönetim, Advocaat’a raporu için teşekkür ederken, takımda kalacak ve gideceklere yeni hocanın karar vereceğini belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...