Advocaat: Sanki küçümsedik

Düzenleyen:
Advocaat: Sanki küçümsedik

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat karşılaşma sonrası, “Maçın ilk yarısı görmek istediğim şekilde olmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat karşılaşma sonrası, “Maçın ilk yarısı görmek istediğim şekilde olmadı. Maçta yoktuk. Sadece topun arkasından, rakibin arkasından koşuyorduk” derken, “Maçtan önce de takımda rakibi küçümsüyoruz gibi bir hava vardı sanki. Zorya ilk yarıda üstün olsa da çok fazla pozisyon üretemedi. İkinci yarı öncesinde takımla konuştum. Stoch girdi, o hamle de iyi bir sonuç verdi. İkinci yarıda iyi taraf olan bizdik. İlk yarıdan mutlu değilim ama ikinci yarıdan mutluyum” sözlerini kullandı.
Futbolcular mutlu
“Pazar günkü maçı (Ç.Rize) düşünsek çok daha iyi olur. Avrupa’da o kadar uzağı düşünmemiz gerekmiyor” vurgusu yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Maç maç bakacağız ve nereye kadar gideceğiz göreceğiz” derken ara transfer için de, “Herkes planlarımız dahilinde ama bunu oyuncular belirler. Kalmak mı isterler, gitmek mi isterler bilemiyorum. Çoğunu mutlu görüyorum. Ocak ayında ne olacağını bilemiyorum” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...