Aboubakar: Fener istedi gitmedim

- Güncelleme:
Aboubakar: Fener istedi gitmedim

Spor Haberleri

“F.Bahçe menajerimle konuştu. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Türkiye’de başka bir takıma gitmem. Bu hainlik olur. O takımlara saygım var ama bu benim için söz konusu olamaz”

Beşiktaş’ın yeni transferi Vincent Aboubakar basın mensuplarının karşısına çıktı. Tekrar Beşiktaş’a transferi gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu ve Beşiktaş’ı ailesi gibi gördüğünü söyleyen Kamerunlu, “Fenerbahçe menajerimle konuştu. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmem. Bu hainlik olur. O takımlara saygım var ama bu benim için söz konusu olamaz. Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım” dedi. 

FEDAKÂRLIK YAPTIM

2020-21 sezonunda son maçlarda oynamamasına açıklık getiren Aboubakar, “Sakatlığım geçmemesine rağmen Sivasspor maçında oynadım. Takım için fedakârlık yaptım. Evet, 29’uncu maçtaydım, 30 maçta oynasaydım kontratım otomatik devam edecekti ama sakattım, onunla bir ilgisi yoktu. Sezon sonu Beşiktaş’ı önceliğe koydum ama anlaşamadım. Bunun üzerine ayrılmak zorunda kaldım” diye konuştu.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Beşiktaş’taki şampiyonlukları, Avrupa’daki başarıları unutamadığını belirten yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ta hep mutluydum, bu böyle devam edecek. Bana gösterilen sevgiye karşılık vermek için elimden geleni yapacağım. Neler yapacağımı göreceksiniz. Kalitemizi gösterip, her maça odaklanmalıyız. Her maçı kazanmaya inanmalıyız. İnandığınız zaman her şey mümkündür. Adım adım giderek, şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi. 

ROSIER'E HAKARETTEN SEVK

Kayseri maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Valentin Rosier 41. maddeden (hakaret) PFDK'ya sevk aldı. Futbolcuya 2-5 maç arası ceza bekleniyor. G.Saray Başkanı Dursun Özbek ‘sportmenliğe aykırı hareket’, F.Bahçe Başkanvekili Erol Bilecik ise hakem açıklamaları sebebiyle sevk yedi. MURAD TAMER'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...