Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması... "Sağ stoper istiyorum. Çok oyuncuyla görüşüyoruz."

Düzenleyen:
Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması... "Sağ stoper istiyorum. Çok oyuncuyla görüşüyoruz."

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı transfer çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı... Sağ stoper transferi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Avcı, "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Başkan, Ertuğrul Bey, yönetim kurulu görüşüyorlar. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütçesi ile bize uygunu, oyun felsefesi ile bize uygunu almaya çalışıyoruz. Başka mevkiler için ise bazen fırsat transferleri çıkar. Kenar olur, uygun olur, başka bir oyuncunun bir durumu olur. Onun ucu açık ama bir tane sağ stoper aldığımızda yolumuza bir adım daha emin adımlarla çıkacağız" dedi.

Transferler çalışmalarıyla ilgili de konuşan Avcı, Türkiye'nin şu an itibariyle milli takımda oynayacak, iki tane genç yerli oyuncu transferini Kasımpaşa'dan Eren ve Doğucan'ı alarak yaptıklarını belirterek, "Çok iyi gidiyorlar. Uyumları ve adaptasyonları da iyi gidiyor. Denswill yine bizde devam ediyor. Larsen, zaten kendini ispatlamış ve temposu bu lige çok uygun, mevkisel görevi olan bir oyuncu. Sağ stoper konusunda ise geçen sene sol bekle çok uğraştık. 8 tane sol bek kullandık. Ama sağ stoper konusunda bugün Ahmetcan’ı görüyorsunuz çok olgun. Sadece ayak değişikliği var, çok olgun oynuyor." şeklinde konuştu.

Avcı, sağ stoper transferi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Avcı, "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Başkan, Ertuğrul Bey, yönetim kurulu görüşüyorlar. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütçesi ile bize uygunu, oyun felsefesi ile bize uygunu almaya çalışıyoruz. Başka mevkiler için ise bazen fırsat transferleri çıkar. Kenar olur, uygun olur, başka bir oyuncunun bir durumu olur. Onun ucu açık ama bir tane sağ stoper aldığımızda yolumuza bir adım daha emin adımlarla çıkacağız." diye düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...