9 puan Adanaspor'un!

Düzenleyen:
9 puan Adanaspor'un!

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig lideri Adanaspor, Erciyes engelini kayıpsız aşıp zirvedeki en yakın 3 takipçisi ile puan farkını artırdı.

PTT 1. Lig'de 24. haftanın son maçında lider Adanaspor, sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendi.

Turuncu beyazlılar, düşme hattındaki rakibi karşısında 38. dakikada Nduka'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 61. dakikada Magaye ve 84. dakikada Mehmet Sak'ın golleriyle 3-0'a gelen maçın skorunu ise 89. dakikada Erciyessporlu Sarris ilan etti: 3-1

Adanaspor bu galibiyetle puanını 44'e yükseltirken haftayı beraberlikle kapayan en yakın 3 takipçisi ile de arayı açtı. Turuncu beyazlılar Karabükspor'a 3, Alanyaspor ile Adana Demirspor'a da 4 puan fark attı.
  
Adanaspor: 3 - Kayseri Erciyesspor: 1      
Stat:
Adana 5 Ocak Fatih Terim      
Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Kısal, Nihat Samuk     

Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Mehmet Sak (Dk. 85 Oğuzhan Türk), Mustafa Sami Can Keskin, Nduka (Dk. 78 Uche), Emre Uğur Uruç, Ergin Keleş, Merthan Açıl, Canberk Dilaver, Ignacio, Mehmet Seyfettin Sedef, Magaye (Dk. 88 Ahmet Dereli)     

Kayseri Erciyesspor: Yusuf Balcıoğlu, Emre Toraman, Volkan Okumak, Erçağ Evirgen, Üstün Bilgi (Dk. 82 Selim Ilgaz), Çağrı Yarkın (Dk. 64 Taylan Antalyalı), Emre Özkan, Ethem Ercan Pülgir, Cihan Yıldız (Dk. 64 Ashkovski), Mehmet Fırat Demir, Sarris     

Goller: Dk. 38 Nduka, Dk. 61 Magaye, Dk. 84 Mehmet Sak (Adanaspor), Dk. 89 Sarris (Kayseri Erciyesspor)      
Sarı kartlar: Dk. 16 Ethem Ercan Pülgir, Dk. 18 Sarris, Dk. 90+1 Emre Özkan (Kayseri Erciyesspor), Dk. 16 Ignacio, Dk. 81 Emre Uğur Uruç (Adanaspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...