9 milyona kiralandı ama ortalarda yok

Düzenleyen:
9 milyona kiralandı ama ortalarda yok
SPOR Haberleri

Trabzonspor'un transfer döneminde kadrosuna katmak için uzun süre uğraş verdiği oyuncuların başında gelen 21 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo, bordo mavili teknik heyeti adeta şoka uğrattı.

Trabzonspor'un sezon başında yaptığı transferlerin belki de en zorlusu Fabian Castillo'ydu. MLS Ligi'nden transfer edilen futbolcu için bordo mavililer 3 milyon dolar (9 milyon TL) kiralama bedelinin tamamını Dallas kulübünün kasasına yatırmış Ocak ayında da 1 milyon dolar (3 milyon TL) daha ödeyip oyuncunun bonservisini almaya taahhüt etmişti. Ancak Kolombiyalı futbolcu Trabzonspor yönetimini ve teknik heyeti hayal kırıklığına uğrattı. Bordo mavili camianın çok şeyler beklediği futbolcu sezonun ilk 6 haftasında 5 maça çıkarken ne bir gol ne de bir asist yapma başarısı gösteremedi.

Transfer döneminde taraftarın da yolunu dört gözle beklediği futbolcunun bonservisiyle ilgili kararın henüz verilmediği ancak 3 milyon dolarlık yatırımın boşa gitmemesi için 1 milyon dolar daha ödenip bonservisinin alınmasının beklendiği aktarıldı.

Fabian Castillo'nun lige ve takım taktiğine henüz ayak uyduramadığı ve ilerleyen haftalarda daha iyi olmasının beklendiği ifade edilirken Kolombiyalı futbolcunun da performansından dolayı moral bozukluğu yaşadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...