Son dakika... Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na destek kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na destek kararı

Seçim 2023 Haberleri

Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'na oy verme çağrısında da bulunuldu.

Türkiye, 16 gün sonra Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanıyor. Paritler 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı için destekleyecekleri partileri açıklamaya devam ediyor. Emek Ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlunu destekleme kararı aldı. 

HDP, Yeşil Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP), Emekçi Hareket Partisi (EHP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu’nun (SMF) yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair ortak açıklama yayınladı.

Emek Ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamada "Bu tarihi seçimde; Türkiye halklarını bir kez daha milletvekilliği seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’na, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz" denildi.

Son dakika... Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na destek kararı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nariye Er28 Nisan 2023 22:45

Oyum kılıçtaroğlu ve millet ittifakına ( CHP) ye

Sonraki Haber Yükleniyor...