Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çifte kentsel dönüşüm müjdesi: 'Yarısı bizden' ve 'Kira yardımı'

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan konutlarını dönüştürmek isteyen vatandaşlara 2 önemli müjde açıkladı. "İlk müjdemizin adı Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıdır. Evlerinin riskli yapı tespitini yaptıran vatandaşlarımızın ister yerinde ister rezerv alanda dönüşüme giren evlerinin maliyetinin yarısı biz karşılayacağız" diyen Erdoğan, ikinci müjde olarak da "İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımlarının 5 bin 250 TL'ye yükseltildiğini" duyurdu.

Cumhurbaşkan Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Konutlarını dönüştürmek isteyen vatandaşlara 2 önemli müjde açıklayan Erdoğan, "İlk müjdemizin adı Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıdır. Evlerinin riskli yapı tespitini yaptıran vatandaşlarımızın ister yerinde ister rezerv alanda dönüşüme giren evlerinin maliyetinin yarısı biz karşılayacağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımlarının 5 bin 250 TL'ye yükseltiyoruz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

“BUNLARIN GÖZLERİ VAR GÖRMEZ, KALPLERİ VAR MÜHÜRLÜ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çifte kentsel dönüşüm müjdesi: 'Yarısı bizden' ve 'Kira yardımı'

"Bu 7'li masa Karadeniz gazı için ne diyordu? Hani nerede? Bu Babacan diye birisi var. O da diyordu hani nerede? Yahu Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna doğal gaz boruları yerleştiriliyordu. Doğal gaz ne zamandır Filyos'ta yanıyor. Bunu görmedin mi? Bunların gözleri var görmez. Kalpleri var mühürlü."

“Eser ve hizmet şölenleriyle milletimize yaşattığımız bayramları önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz.”

"Ülkemizi sıkıntılarından kalıcı olarak kurtarmanın yolu açılışını yaptığımız eser ve yatırımlardan geçiyor. Milletimizin hayatında bazı sıkıntılar olabilir, bunlar bugünün işi değil. Küresel sağlık krizlerinin, bölgemizdeki savaşların ve bunların dünya ekonomisine etkisinin bize de yansımaları olabilir. Yaptığımız işlerin amacı bu sıkıntıları kökten çözmektir."

"BU KARDEŞİNİZ İKTİDARDA OLDUĞU SÜRECE FAİZ YÜKSELEMEZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çifte kentsel dönüşüm müjdesi: 'Yarısı bizden' ve 'Kira yardımı'

"Kentsel dönüşüm projeleriyle, özel sektörün teşvik edilmesiyle geçmişle mukayese edilemeyecek derecede hamdolsun önemli adımlar attık. Sadece dönüşüm ve sosyal konut projeleriyle 13 milyon insanımızın hayatına dokunduk."

"Bunlar dürüst değil, söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Bay Bay Kemal'in yanında olanlar ya huyundan kapacak ya suyundan kapacak."

"Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez. Faiz devamlı düşecektir. ABD'de faiz yükselebilir ama Türkiye'de düşecek. Göreceksiniz enflasyon da faizle birlikte düşecek."

ÇİFTE BAYRAM MÜJDESİ: 'YARISI BİZDEN' VE 'KİRA YARDIMI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çifte kentsel dönüşüm müjdesi: 'Yarısı bizden' ve 'Kira yardımı'

"Oturdukları evlerinin riskli yapı tespitini yaptıran vatandaşlarımızın, ister yerinde, ister rezerv alanda dönüşüme giren evlerinin maliyetinin yarısını devlet olarak biz karşılayacağız."

"İkinci müjdemiz kira yardımlarıyla ilgili. Kira yardımını 5 bin 250 liraya yükseltiyoruz."

"Evini parsel bazında kendisi dönüştürmek isteyenlere 0,74 faiz oranıyla 1 milyon 250 bin lira kredi kullanma imkanı sağlıyoruz."

"(Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden) Önümüzdeki çarşamba günü başvuruları başlayacak kampanyanın detaylarını bakanlığımız ilan edecek."

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hacer Özbayrak21 Nisan 2023 16:59

Ellah kolaylıklar...versin...;elhamdülillah

Sonraki Haber Yükleniyor...