Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi öne çekildi

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi öne çekildi

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı tarihte miting yapılmasını planlayan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu İstanbul programını değiştirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 7 Mayıs’ta Maltepe'de düzenlenmesi beklenen İstanbul mitinginin tarihini öne çekti.

Türkiye’nin gözü 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde. Seçime neredeyse iki haftadan az bir süre kalırken adaylar meydanlarda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Adayların belli olmasının ardından partiler ve liderler seçmeni ikna etmek için sahaya indi.

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi öne çekildi

KILIÇDAROĞLU MİTİNG TARİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mayıs’ta İstanbul’da miting yapacaktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı gün miting yapacağı söylenen Kemal Kılıçdaroğlu miting tarihini değiştirme kararı aldı.  

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi öne çekildi

BİR GÜN ÖNE ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitingi 7 Mayıs Pazar günü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılacak. CHP lideri ise 7 Mayıs’taki mitingi 6 Mayıs Cumartesi gününe çekti. Kılıçdaroğlu saat 17.30’da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda vatandaşa hitap edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...