Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Şırnak'taki araç kazasında şehit olan 2 askerimiz ve Suriye'nin Tel Abyad bölgesinde şehit olan polislerimizin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi. Erdoğan, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Şırnak'ta Şenoba beldesi Besta bölgesi yakında askeri personel taşıyan otobüs devrilmiş ve feci kaza meydana gelmişti. Kazada 2 askerimiz şehit olmuş ve 4 askerimiz ise yaralanmıştı. Suriye'de ise  Tel Abyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polisimiz şehit olurken, 7 polisimiz de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı mesajı yayımladı.

Erdoğan, Şırnak'ta intikal esnasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk ve Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak ile Tel Abyad bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan polis memurları Resul Barutçu ve Özgür Barçın'ın ailelerine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.(Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...