Kemal Kılıçdaroğlu masaya vurdu: Buradayım, sonuna kadar mücadele edeceğim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarıyla ilgili videolu paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Buradayım be buradayım, Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için sandığa gitti. YSK Başkanı Ahmet Yener kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49,51, Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,88, Oğan'ın 5,47'nin oy aldığını ve seçimin ikinci tura kaldığını resmen açıkladı. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu.

"BURADAYIM"

Video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Buradayım be buradayım, Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...