Başvurmayı unuttular: CHP 712 sandıkta yok

- Güncelleme:
Başvurmayı unuttular: CHP 712 sandıkta yok

Seçim 2023 Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimini günler öncesinden açıklamasına rağmen CHP’nin Denizli Pamukkale İlçe Teşkilatı, sandık kurulu listelerini geç teslim ettiği için ilçedeki 712 sandıkta CHP görevlisi olmayacak.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - CHP İlçe teşkilatının saat 17.00’ye kadar teslim edilmesi gereken listeleri 17.05’te İlçe Seçim Kuruluna teslim ettiği, Kurul’un listeleri geçersiz saydığı öğrenildi. Bunun üzerine CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Pamukkale İlçe Seçim Kuruluna itiraz etti. Arpaca, İlçe Seçim Kurulunun itirazı reddetmesi üzerine Denizli İl Seçim Kuruluna itirazda bulundu. Ancak İl Seçim Kurulu da Arpacı’nın itirazını reddetti. Her iki itirazın da reddedilmesi üzerine CHP, YSK’ya itirazda bulunmaya hazırlanıyor.

Öte yandan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2009 yerel seçimleri için İstanbul’a taşıdığı seçmen kaydını Ankara’daki ikametgâhına aldırmayı unutunca, ne Ankara ne İstanbul’da oy kullanabilmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...