Dervişoğlu Çıray kavgası büyüyor

- Güncelleme:
Dervişoğlu Çıray kavgası büyüyor

Politika Haberleri

İyi Parti’de, Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Aytun Çıray ile Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu arasındaki kavga büyüyor.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Çıray’a sert sözler sarf eden Dervişoğlu, tartışmanın dozunu artırdı. Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, İyi Parti listelerinden Ordu Milletvekili adayı gösterilen İdris Naim Şahin’i eleştirerek “İdris Bey masum da olabilir, ben bilmem. Ama önce gider yargıda aklanır, temizlenir, bir problem yok. Ben bu partinin kurucu genel sekreteriyim. Birçok konuda, ittifaklar konusunda ve diğer konularda katkısı olmuş insanım” dedi.

Çıray’ın açıklamalarına Dervişoğlu sert tepki gösterdi. Dervişoğlu “Sen kongre sürecinde tarafsızlık teranelerinde bulunan, çeyrek adamların arkasında saklanan bir siyasi sahtekâr ve zafer hırsızısın. 14 Mayıs’ı bekle!..” ifadelerini kullandı. Aytun Çıray, Müsavat Dervişoğlu’nun yorumuna karşı, Meral Akşener’in sosyal medya hesabını etiketleyerek Dervişoğlu’nu Genel Başkan Akşener’e şikâyet etti. Çıray, ardından sosyal medyadan Dervişoğlu’nu destekleyen hesapların fotoğraflarını paylaşarak “Bot hesaplar” yorumunu yaptı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...