Babacan’dan seçim sonrası ilk yorum: Biz mağlup değiliz, mücadeleye devam edeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Babacan’dan seçim sonrası ilk yorum: Biz mağlup değiliz, mücadeleye devam edeceğiz

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlandı. Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, “Demokrasi, adalet için başlattığımız bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz mağlup değiliz, her birimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu vatandaşlarıyız. Tarihin doğru tarafında yer aldık hep beraber, hakça mücadele ettik. Mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Ferhat'ın dağları delmesi kadar zor ve uzun bir yolumuz olduğunu gayet iyi biliyorduk" diyen Babacan, mücadeleye devam edeceğiz vurgusu yaptı.

Türkiye, yeni cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kesin zaferiyle sonuçlanan seçimde gözler Millet İttifakı ortaklarına çevrildi.

Seçim sonucunun netleşmesinden sonra kameralar karşısına çıkan Babacan, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini değerlendirdi.

Babacan’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

“Biz buradayız ayaktayız. Elbette ki bizim de kendi payımıza çıkaracağımız dersler olacaktır. Ancak biz bu seçim sonuçlarına bakıp kavgacı politikalar peşine düşmeyeceğiz. Birlikte çalışma kültüründen vazgeçmeyeceğiz, ortak akıldan vazgeçmeyeceğiz. Doğru yoldan sapmayacağız.”

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Ferhat'ın dağları delmesi kadar zor ve uzun bir yolumuz olduğunu gayet iyi biliyorduk. Demokrasi, adalet için başlattığımız bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz mağlup değiliz, her birimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu vatandaşlarıyız. Tarihin doğru tarafında yer aldık hep beraber, hakça mücadele ettik. Mücadeleye devam edeceğiz.”

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...