Aslı Baykal'dan ağır eleştiri: Helalleşme sırası Kemal bey ve tüm yöneticilerde

- Güncelleme:
Aslı Baykal'dan ağır eleştiri: Helalleşme sırası Kemal bey ve tüm yöneticilerde

Seçim 2023 Haberleri

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Erdoğan'ın zaferi sonrası Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na yüklendi. "Diktator Kılıçdaroğlu CHPyi yemeğe devam etme kararı aldı. Vebali buna destek olan herkesin boynuna olacaktır!" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi sonrası Baykal, "Diktator Kılıçdaroğlu CHPyi yemeğe devam etme kararı aldı. Vebali buna destek olan herkesin boynuna olacaktır!" dedi.

Açıklamasında, Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiride bulunan Baykal, " Cumhuriyet Halk Partisi en yanlış adayla seçime girdi ve partiyi ele geçirip kuruluş ilkeleri ile helalleşen Kemal bey  ile vatandaş helalleşti. Doğruları söyleyip Kemal beyin yönetimini ve adaylığını eleştiren herkes ağır bir şekilde linç edildi ve adeta bir operasyon yapıldı. Şimdi acilen hem Kemal bey, hem de onun gibi düşünen tüm yöneticiler ile CHP helalleşmeli.

Türkiyenin emniyetini, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerinin sürekliliğini sağlamak iktidarda da olsa muhalefette de olsa Chp’nin sorumluluğudur, bunu yapabilecek kişi başına geçmelidir.

Seçim bahanesi veya çeşitli sebeplerle Kemal bey ve yönetiminin ilkesizliğine boyun eğmiş ve onları desteklemiş birisi Chp lideri olursa; Türkiyenin her sorununa da seyirci kalacak, çıkarına düşkün, sıradan insanlardan birisi başa gelmiş olur ve Chpnin eriyip gitmesi önlenemez.

Diktator Kılıçdaroğlu CHPyi yemeğe devam etme kararı aldı. 
Vebali buna destek olan herkesin boynuna olacaktır!" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...