Sıcaklar kan bağışını düşürdü

Düzenleyen:
Sıcaklar  kan bağışını düşürdü

SAĞLIK Haberleri

Kızılay’ın ramazan ayında da kan ihtiyacının tamamını karşıladığını söyleyen Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık “Ramazanda bir önceki yıla göre yüzde 15 daha fazla kan bağışı alındı” dedi. Sıcak havalarda kan bağışı rakamlarında düşüş yaşandığına işaret eden Kınık, Türkiye’nin en sıcak günlerini yaşadığını dile getirerek vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. -

Kızılay’ın ramazan ayında da kan ihtiyacının tamamını karşıladığını söyleyen Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık “Ramazanda bir önceki yıla göre yüzde 15 daha fazla kan bağışı alındı” dedi. Sıcak havalarda kan bağışı rakamlarında düşüş yaşandığına işaret eden Kınık, Türkiye’nin en sıcak günlerini yaşadığını dile getirerek vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Kınık “Bağışçılarımızdan ramazanda gösterdikleri hassasiyeti devam ettirmelerini istirham ediyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...